Kjære kunder!


Vi frisørsalonger er pålagt av staten å holde stengt inntil videre grunnet Coronaviruset. 


Vi beklager de ulempene dette måtte medføre, og ser frem til å se dere igjen når denne situasjonen er under kontroll. Følg med på vår Facebook eller Instagramside for når vi starter opp igjen.

Lurer du på noe, eller ønsker å bestille time til litt frem i tid, ta kontakt på tlf. 97191649 eller 35521615.Gleder oss til å se dere igjen!


 
Vi tilbyr våre kunder som trenger produkter å kontakte oss om det er noe dere ønsker å kjøpe. Vi selger Aveda, Toppik, Jon Renau, O`rising og Christine Headwear produkter.Hodeplagg og Toppik kan kjøpes i vår nettbutikk www.haarbutikken.no.KLOSTERGATA 33
3732 SKIEN
Tlf: 35 60 24 14

DIAMOND OIL GLOW DRY

OLJEBERIKET PLEIE OG LETTVEKTIG SYSTEM FOR ALLE HÅRTYPER. Resultatet er et superglansfullt hår og  optimal behandling for blow dry. Produktene er formulert med amlaekstrakt og  korianderfrøolje.Don’t just blow dry, Glow Dry!

Redken-Diamond-Oil-Glow-Dry-Range

Diamond Oil Glow Dry shampoo er en oljeberiket shampoo som passer til alle hårtyper. Formulert med en blanding av amlaekstrakt og korianderfrøolje.

Diamond Oil Glow Dry conditioner er en oljeberiket conditioner som passer til alle hårtyper. Formulert med en blanding av amlaekstrakt og korianderfrøolje.

Diamond Oil Glow Dry skrubb er en oljeberiket skrubb som passer til alle hårtyper.

Diamond Oil Glow Dry er en ultralett varmeaktiverende olje for føning. Den gir en diamantlignende glans og rask, enkel styling for alle hårtyper.

Legg igjen en kommentar