Kjære kunder!


Vi frisørsalonger er pålagt av staten å holde stengt inntil videre grunnet Coronaviruset. 


Vi beklager de ulempene dette måtte medføre, og ser frem til å se dere igjen når denne situasjonen er under kontroll. Følg med på vår Facebook eller Instagramside for når vi starter opp igjen.

Lurer du på noe, eller ønsker å bestille time til litt frem i tid, ta kontakt på tlf. 97191649 eller 35521615.Gleder oss til å se dere igjen!


 
Vi tilbyr våre kunder som trenger produkter å kontakte oss om det er noe dere ønsker å kjøpe. Vi selger Aveda, Toppik, Jon Renau, O`rising og Christine Headwear produkter.Hodeplagg og Toppik kan kjøpes i vår nettbutikk www.haarbutikken.no.KLOSTERGATA 33
3732 SKIEN
Tlf: 35 60 24 14

Trine og Yana på Redken Kick Off!

Den 23.januar var Trine og Yana på Redken Kick Off på Loreàl Akademiet i Oslo!

Her ble de vist hva som kommer av lanseringer i 2017. De fikk en hel masse inspirasjon, og en sneak-peek på hva Redken tilbyr av forskjellige kurs dette året. Stylisten Bert De Zeeuw fra Amsterdam viste dem forskjellige krøllteknikker og enkle stylingtips. Disse gleder vi oss til å få brukt i salongen.

IMG_8081

Her er et par av de spennende nyhetene som kommer fra Redken snart…

City Beats – Knallfarger fra Redken som lanseres i April. Dette er Redkens første vibrerende fargeserie og som finnes i 12 klare nyanser. Hver av City Beats fargene er inspirert av et ikonisk New York City distrikt. Den er en semi-permanent kremformel som pleier og forsegler hårfiberet og gir resultater som varer opptil 12 shamponeringer.Redken-City-Beats-Text

Nylansering av Redken`s pleieserier Color Magnetics, Extreme og All Soft vil komme til oss i mars. Disse er alle forbedrede utgaver av seg selv. Den nye kuren har b.l.a. hele 3 ganger mer holdbarhet før man trenger å ta en ny kur!

IMG_8076

IMG_8082

Vi blir alltid veldig inspirerte av å være på kurs og eventer med Redken, og gleder oss til å komme på flere kurs i løpet av året!

Legg igjen en kommentar