KLOSTERGATA 33
3732 SKIEN
Tlf: 35 52 16 15

VIPPEEKSTENSIONS Pure Lash – Nyhet !

Enda en NYHET hos oss!… Vi har startet med klassisk vippeextensions!

Flinke Yana hos oss har nå gjennomgått Pure lash kurs i klassisk vippeextensions .              Adi fra Pure Lash holdt kurset og bloggeren Nicoline Celay var modell.                                      Her er litt om vippeextensions og noen bilder fra dagen…

kurs1

Lange dådyraktige vipper har lenge vært kjennetegnet på feminitet og det med god grunn Det er vel ingenting som er mer forførende enn nydelig draperte øyelokk som gir et helt spesielt glimt i øyet. Men hva gjør man når man ikke er født med slike vipper?           Maskara, vippetang og vippeserum har lenge vært de eneste alternativene for å oppnå lange tykke vipper, men endelig er det noe som faktisk gir deg det uttrykket du vil ha – vippe extensions!

Klassisk vippeextensions er enkle individuelle vipper laget av polyester, silke eller ekte minkhår som blir satt direkte på dine naturlige vipper ved å bruke en trygg semi-permanent lim av vår sertifiserte vippetekniker. En enkel extension blir limt forsiktig på din naturlige vipp nært, men ikke på, øyelokket. Dette er presisjonsarbeid og det benyttes en pinsett som er spesielt designet for denne typen arbeid. Normalt tar det en til to timer å sette på vippe extensions på begge øyelokkene, men det kommer an på hvilken type vippe extensions du vil ha.

Singel/klassisk vippe extension er en behandling hvor vi limer kun én vipp på din egen øyenvipp og som gir et mer naturlig resultat enn andre alternativer. Denne behandlingen er perfekt for deg som vil ha en mer nøytral look, men fremdeles vil ha lengre fyldigere vipper.

kurs4

Vippenes varighet kommer an på hvordan du behandler de. Vanligvis varer extensionene like lenge som dine naturlige vipper sin syklus, altså seks uker. Hver individuelle vipp har derimot sin egen syklus og faller ut uavhengig av hverandre. Derfor er det anbefalt å fylle på hver tredje uke, men dette kan også gjøres allerede etter to uker, for å sikre at de ser like fantastiske ut som når du først satt de på!
Vi fraråder å fylle på vippe extension etter 5 uker og anbefaler heller at du venter til alle vippene har falt av og tar et nytt fullt sett. Du kan også komme innom for å fjerne de vippene som fortsatt klamrer seg fast, slik at vi kan sette på et nytt, friskt sett med vipper.

Kunder som tar godt vare på vippene sine (fjerner sminke på riktig måte, ikke drar i de eller drukner de i maskara) kan ofte vente 4+ uker før de må fylle på vipper!

kurs3

Skader denne behandlingen mine naturlige vipper?

Nei – når vi setter på vippe extensions velger vi alltid en naturlig (1-2 mm) lengde som vippene dine tåler og som ikke påfører skade. Derfor kan du bruke denne behandlingen i over 12 måneder uten at det vil få noen konsekvenser for dine naturlige vipper sin helse. Nøyaktighet og presisjon er viktig når man setter på vippe extension for at de skal vare lenge og ikke påføre skade.

Er vippe extension farlig?

Vi bruker et lim som er godkjent til kosmetiske behandlinger som ikke inneholder formaldehyd eller M1. Dette limet kan enkelt fjernes med en limfjerner. Vanligvis vil ikke vippe extension ha en direkte innvirkning på øynene dine, men det er fortsatt noen svært få som får en allergisk reaksjon i form av hevelse, kløe og/eller svie. Om du, mot formodning, skulle være en av disse vil vi straks fjerne vippene og gi deg råd hvordan du skal gå frem videre. Selv om du får en reaksjon er dette vanligvis ikke farlig eller noe som gir langvarig skade på øynene dine. Vi setter aldri vipper direkte på huden, men så nært som mulig uten å fysisk berøre øyelokket.

Er det noe spesielt jeg må gjøre på forhånd av timen min?

Det viktigste du må gjøre er å fjerne all sminke og vaske øynene og vippene dine. Noen maskaraer inneholder olje som kan forhindre vippe extension å feste seg skikkelig. Derfor er det viktig at du fjerner ALL sminke på øynene og bruker en sminkefjerner som er fri for olje. Det er også lurt å ikke bruke noen oljebaserte produkter rundt øynene de siste 48 timene før behandlingen din.

Hvordan tar jeg vare på vippe extensionsene mine?

For at vippene dine skal vare lengst mulig har vi noen få enkle tips som vi anbefaler deg å følge. Etter timen din vil du få informasjon om dette, men her er en huskeliste:
● Ikke gjør vippene dine våt før 24 timer etter du satt de på slik at limet får tørke skikkelig.
● Bruk kun produkter uten olje.
● Ikke gni eller dra i de.
● Børst de jevnlig og forsiktig med en tørr maskarabørste (uten maskara).
● Bruk minst mulig maskara.
● Rens de 2-3 ganger per uke.

kurs 2

Til høsten starter vi også med Volume vippeextensions! Skriver mer om det senere.

Ut juli har vi hele 25% på klassisk vippeextensions!!

Klassisk Vippe exstensions Kr.1.400    NÅ kr.1.050
Klassisk Vippe exstensions etterfylling Kr. 650  NÅ kr.488

Ring oss for timebestilling på tlf: 35521615, mail trulsogtrineh.senter@gmail.com, her på “kontakt oss” eller på innboks på Facebook.

Vi håper på å få besøk av deg!!

Legg igjen en kommentar