Kjære kunder!


Vi frisørsalonger er pålagt av staten å holde stengt inntil videre grunnet Coronaviruset. 


Vi beklager de ulempene dette måtte medføre, og ser frem til å se dere igjen når denne situasjonen er under kontroll. Følg med på vår Facebook eller Instagramside for når vi starter opp igjen.

Lurer du på noe, eller ønsker å bestille time til litt frem i tid, ta kontakt på tlf. 97191649 eller 35521615.Gleder oss til å se dere igjen!


 
Vi tilbyr våre kunder som trenger produkter å kontakte oss om det er noe dere ønsker å kjøpe. Vi selger Aveda, Toppik, Jon Renau, O`rising og Christine Headwear produkter.Hodeplagg og Toppik kan kjøpes i vår nettbutikk www.haarbutikken.no.KLOSTERGATA 33
3732 SKIEN
Tlf: 35 60 24 14

Pure Lash Vippe Extensions Aftercare Kit

IMG_0863 (1)

Hos oss får du pleieprodukter til vippeextension:

Extension Coating – 299 kr

Et beskyttende/rensende middel som påføres vippene 1- 2 ganger i uken. Oljer fra diverse sminke/ sminkefjerner kan føre til at limet løsner. Påfør coating før leggetid og la det virke i 20-30 min(evt over natten). Vaskes grundig av med lunket vann.

Lash Up Super Serum Mascara – 299 kr

Mascara spesielt utviklet for vippe extension. Inneholder ingen skadelige oljer eller voks, samtidig som den er lett å vaske av. Dette gjør den meget skånsom for vippe extension. Den fantastiske børsten sprer vippene så de ikke krøller seg og faller av. Vaskes grundig av med lunket vann.

Vippebørste – 99 kr
Et MUST for deg med vippe extension. Bruk denne morgen og kveld for å børste vippene dine så de ikke krøller seg sammen da dette er en av de største årsakene til at vippene faller av.

Kit Pure Lash uncl. 3 produkter – 550 kr

Legg igjen en kommentar