Kjære kunder!


Vi frisørsalonger er pålagt av staten å holde stengt inntil videre grunnet Coronaviruset. 


Vi beklager de ulempene dette måtte medføre, og ser frem til å se dere igjen når denne situasjonen er under kontroll. Følg med på vår Facebook eller Instagramside for når vi starter opp igjen.

Lurer du på noe, eller ønsker å bestille time til litt frem i tid, ta kontakt på tlf. 97191649 eller 35521615.Gleder oss til å se dere igjen!


 
Vi tilbyr våre kunder som trenger produkter å kontakte oss om det er noe dere ønsker å kjøpe. Vi selger Aveda, Toppik, Jon Renau, O`rising og Christine Headwear produkter.Hodeplagg og Toppik kan kjøpes i vår nettbutikk www.haarbutikken.no.KLOSTERGATA 33
3732 SKIEN
Tlf: 35 60 24 14

Gratis parykk og makeuptime!

Hos oss får kunder gratis time til prøving av parykk.                                                                              Hver enkelt frisør har egne rom, så her får du være helt usjenert.                                                 Om du ønsker å ha med deg et familiemedlem eller en venn/venninne så er det bare hyggelig.

Vi finner frem til den riktige type for hver enkelt kunde. Alt etter hvor aktive de er, hvor ofte de ønsker å bruke den, hvilken frisyre og farge de ønsker, og hvor mye tid og penger de ønsker å bruke på håret sitt. Vi har et stort parykklager, og om vi må bestille noe vi ikke har inne, så har vi kort leveringstid. Alle parykkene blir tilpasset hver enkelt kunde.NicolineogAfroditeshoot-LiseSkrårudseter-60NicolineogAfroditeshoot-LiseSkrårudseter-4

Vi tilbyr nå også Gratis makuptimer til våre parykkunder!

Mange av våre kunder som mister håret sitt mister også bryn og vipper. Derfor ønsker vi nå å gi dem, råd, tips og veiledning til sminking spesielt med tanke på dette.

Vi anbefaler å bestille dine timer.

Frøya konkurranseVåre leverandører – Sminke:  www.froyacosmetics.no   Hår: www.jonrenau.com

Ta kontakt for en uforpliktet prøve og makeuptime! Tlf: 35521615  trulsogtrineh.senter@gmail.com

Vi ønsker deg Velkommen til oss!

Truls, Trine, Hilde, Lise og Yana

Truls og Trine Hårsenter

Legg igjen en kommentar