KLOSTERGATA 33
3732 SKIEN
Tlf: 35 52 16 15

Vi selger Frøya sminke

Tidligere i år bestemte vi oss for å ta inn og selge sminke i vår salong . Vi vurderte flere merker, men det var ikke vanskelig å bestemme seg etter at vi hadde hatt besøk av en selger fra Frøya.  Alle vi ansatte var enige om at denne sminkeserien virket meget bra. Vi er nå veldig glade for at vi tok det valget, vi kunne ikke vært mer fornøyde. Stadig får vi positive tilbakemeldinger fra kundene våre på sminken vår.

Frøya konkurranse

FRØYA Cosmetics er en norskutviklet kosmetikkserie. Dette er en serie laget av de fremste kosmetologene i Norge med årevis av erfaringer innen faget. Den har vært under utvikling i over 2 år, og ble omsider lansert i november 2015. Prisene på produktene ligger på mellom 175kr-355kr, så her får du god kvalitet til en rimelig pris! Les mer om Frøya og produktene deres her:  www.froyacometics.no

Frøya har egne profesjonelle makeup artister som vi kan invitere til oss til Sminkedager. Det gjorde vi på våren, og vi gjorde det nå på tirsdag. Vi hadde besøk av Siri Sundve begge gangene. På tirsdag var vi ansatte så heldige å ha et to timers sminkekurs med henne. Vi fikk mange gode råd og tips. Denne gangen om brudesminke og sminke til de uten bryn. Deretter hadde Siri kunder hos oss resten av dagen. Gleder oss allerede til neste gang!

IMG_7332

Legg igjen en kommentar