KLOSTERGATA 33
3732 SKIEN
Tlf: 35 52 16 15

Photoshoot!

For et par uker siden hadde vi en ny Photoshoot i salongen vår.

Denne gangen hadde vi de flotte damene; Nicoline og hennes bestemor Afrodite som modeller.  Vi er veldig heldige, for Lise hos oss er ikke bare utdannet frisør. Hun har også tatt et år på en Fotografskole i Oslo, og er en dyktig fotograf! Lise gjorde som alltid en flott jobb denne dagen!

Nicoline og Afrodite som er kunder hos oss, var sporty og stilte opp på denne dagen.         Det satte vi veldig pris på! For oss er det veldig artig  å ha slike dager av og til.  Også er det flott å få så mange fine bilder som vi kan bruke på nett og få vist dem frem til dere.

Dagen startet med at Lise og Yana sminket våre modeller. Vi både bruker og selger sminkeserien Frøya og Bitchn Brows i vår salong. Detter er en norskutviklet sminke, som anbefales på det varmeste. Gode produkter i flotte farger! Ble de ikke fine?FørogetterAfroditeFørogetterNicoline Lise flettet håret til Nicoline i en stor og flott flette.  Hun hadde i stylingprodukter fra Redken som gav volum og hold. Tuperte det litt før hun flettet, og dro litt i den for å få den mer røff.                                                                                                                                                                     Som de fleste sikkert vet, så selger vi også parykker og hårdeler i vår salong. Til Afrodite plukket vi ut flere parykker fra vårt lager som vi syntes hun kledde veldig godt.                   Alle parykkene er av merket Jon Renau, som er et av verdens ledende leverandører innenfor den alternative hårbransjen. De leverer parykker og håredeler av aller beste kvalitet! Veldig artig å se de forskjellige frisyrene og fargene på en og samme person.      Lise tok mesteparten av bildene utendørs, fordi lyset var så fint denne dagen.                     Hva synes dere, er de ikke flotte?

NicolineogAfroditeshoot-LiseSkrårudseter-25NicolineogAfroditeshoot-LiseSkrårudseter-12NicolineogAfroditeshoot-LiseSkrårudseter-23NicolineogAfroditeshoot-LiseSkrårudseter-30NicolineogAfroditeshoot-LiseSkrårudseter-47NicolineogAfroditeshoot-LiseSkrårudseter-37NicolineogAfroditeshoot-LiseSkrårudseter-33NicolineogAfroditeshoot-LiseSkrårudseter-34Dette var noen av bildene fra denne dagen. Legger ut flere litt senere! 😉

Har du noen spørsmål angående parykkene, så er det bare å ta kontakt!

trulsogtrineh.senter@gmail.com     Tlf: 35521615

Foto: Lise Solberg Skrårudseter

Følg nicoline på hennes blogg:  nicolinecelay.blogg.no

Legg igjen en kommentar