KLOSTERGATA 33
3732 SKIEN
Tlf: 35 52 16 15

Parykker og hårdeler

En stor del av hverdagen i vårt hårsenter dreier seg om parykker og hårdeler.

Derfor er det veldig naturlig å jevnlig skrive litt om dettte.

Vårt hårsenter er opprinnelig en familiebedrift, og har mange års erfaring innen den alternative hårbransjen. Hårgrossisten som drives av samme eiere som vårt hårsenter har importert  Jon Renau produkter i mange år.

Jon Renau er en av verdens ledende leverandører innenfor bransjen. Sjekk dem ut her: www.jonrenau.com

Hårgrossisten selger deres kvalitetsprodukter til salonger rundt om i Norge. De har et stort lager og godt utvalg av de forskjellige kolleksjonene som Jon Renau har. Dette er syntetiske og ektehårs parykker og hårdeler i ulike typer bunnmaterialer. Vi er heldige som holder til i samme lokale som Hårgrossisten, og har dermed tilgang på dette store lageret.

Flotte Sara med og uten parykk. Parykken er en håndknyttet ektehårsparykk fra Jon Renau.

Flotte Sara med og uten parykk. Parykken er en håndknyttet ektehårsparykk fra Jon Renau.

Om du av ulike årsaker skulle ha behov for parykk eller hårdel anbefaler vi deg at du ringer og avtaler en time, da vi ofte har mye på våre timelister. Det er vanlig at vi setter av en time. Da har vi god tid til å prøve forskjellige alternativer. Om det så er en du liker og ønsker å kjøpe, så har vi tid til å tilpasse den for deg med klipp og eventuelt innsying.

Er det slik at du mister hår på grunn av sykdom eller behandling, så dekker Nav et visst beløp pr. kalender år. Da må du ha med deg en attest til oss fra lege eller sykehus som en bekreftelse på hvorfor du mister hår. Om det er andre årsaker til ditt håravfall må du først til hudlege. Hudlegen søker om stønad fra Nav for deg. Det vanlige beløpet fra Nav er i år på kr.5.605.

Om du har allergi eller avvikende hodefasong kan man få en forhøyet stønad på kr.14.500 Barn under 18 år får dekket 2 spesialbestilte parykker i løpet av et år, eller 6 syntetiske. Man kan også få dekket hodeplagg eller hårerstatning innenfor dette beløpet.

I våre flotte lokaler på Klosterøya har vi har et fint showrom hvor vi har utstilt endel av våre parykker og hodeplagg. Alle våre frisører har hvert sitt rom, og du får sitte usjenert når du er hos oss. IMG_4476

Har du spørmål?

Ta gjerne kontakt på tlf: 35521615

Eller på mail trulsogtrineh.senter@gmail.com

IMG_4477 IMG_4478 IMG_4479

 

Legg igjen en kommentar